Szolgáltatások

Testbe zárt emlékek – szabadítsd fel önmagad! – női jóga és önismereti tanfolyam

Enerváltnak, fáradtnak, kimerültnek érzed magad? Nehezedre esik kilépni a napi rutinból és valódi változást generálni az életedben?

Ha nem vagyunk elég tudatosak, nem dolgozunk korábbi elakadásainkon, traumáinkon értékes életerőnk, életenergiánk elszivárog. Ha ez a kiáramlás sokáig tart és nem gyógyítjuk be, testi panaszokat fog okozni. A ki nem fejezett, elfojtott érzelmek energetikai gátak módjára zárnak el oly értékes életerőnktől.

Mindannyiunkban jelen van a képesség önmagunk felszabadítására. Ez egy egyetemes belső tudás, egy önálló erő, mely arra vár, hogy a megfelelő pillanatban a felszínre törjön.

IMG 7628

Egy olyan gyógyító kommunikációra hívlak belső világoddal, ahol a női jóga és a meditáció eszköztárán át energetikai gyakorlatokkal és a szabad mozgás elemeivel lelki tudatosságodat visszaköltöztetheted a testedbe, s visszaszerezheted az irányítást az életed felett.

Vajon hány rétege, lenyomata van korábbi életeseményeidnek, generációs traumáidnak, s hogy ezek milyen nyomot hagytak a testedben?

Pszichogenetikai örökségünk sejtszinten őrzi bennünk felmenőink életeseményeinek pozitív és negatív lenyomatát. Ezek bennünk kódolva öröklődnek tovább, de kellő tudatossággal ezek a belső proramok átdolgozhatóak.

A folyamat során légzéssel gyógyulunk, s a női jóga eszközeivel, testfókuszú energetikai gyakorlatokkal eszközöket kapsz arra, hogy tudatosan formáld sorsodat, s életed valódi alkotójává válj.

Egy olyan utazásra készülünk, ahol testi-lelki szinten aktiválhatod azt a kollektív ősi tudást, mellyel választ kaphatsz életed aktuális kérdéseire, s fejlesztheted testtudatosságodat, női teremtőerődet,

Ehhez kínálok most segítséget, hogy belső érzékelésed megnyitásával megtaláld önmagadban a válaszokat saját életed aktuális kérdéseire vonatkozóan, úgy, mint szerelem, szexualitás, kreativitás, alkotóképesség, függetlenség, párkapcsolat, foganás, anyaság, hivatás és anyagiak.

IMG 7606Hétről-hétre újabb kaput nyitunk meg belső tudatosságunk útján, hogy egyre közelebb kerüljünk egy felső tudatossághoz, eredendő, benső női bölcsességünk kincsestárához.

Ez nem egy csodapirula, amit beveszel és varázsütésre meggyógyulsz. Nem ígérek instant változást. Nem fogom azt sem megmondani mit, hogyan csinálj, nem adok kész receptet a problémáidra. Azt viszont megígérem, hogy végigmegyek veled lelked legsötétebb útvesztőin is, s lámpást tartok oda, ahová lehet, hogy eddig soha nem sütött be a Nap.

NEKED AJÁNLOM EZT A TANFOLYAMOT, HA:

 • életed valamely területén elakadást tapasztalsz és női energiáidat táplálni szeretnéd,
 • túl nagy körülötted a stressz, minden vágyad, hogy megpihenhess és heti egy este énidővel megajándékozd magad,
 • intuíciód, kreativitásod, alkotóképességed fejlesztenéd, hogy visszavezessen belső látásod, ösztönös működésed üzeneteihez,
 • a ciklusodban rendellenességeket tapasztalsz, vagy valamilyen női szervi betegséggel küzdesz,
 • hormonális egyensúlyodat visszaállítanád speciális gyakorlatok és étkezési alapelvek alapján,
 • többet szeretnél megtudni tested működéséről és a testi-lelki egyensúlyod fenntartásának lehetőségeiről,
 • már egy ideje babát szeretnél, de nem sikerül megfogannod,
 • a változókor tüneteit enyhítenéd,
 • egy női kör támogató, megtartó erejének megtapasztalására vágysz.

TÉMÁINK:

 1. BIZTONSÁGBAN VAGYOK!

Ezen a szinten kapcsolódunk testünkhöz, belső gyermekünkhöz, behívjuk azokat a test-emlékeket, melyek gyógyulásra várnak, a lehetséges egyensúlytalanságokat helyrebillentjük, s a gyökértelenség érzése helyett megteremtjük a biztonságot, s egy kiegyensúlyozott, jótékony, s harmóniával teli női működést.

 1. MÉHENERGIA, KREATIVITÁS, ALKOTÓERŐ

Az álmokon, a fantázián és az alkotóenergiánkon lesz a hangsúly, foglalkozunk a határainkkal, a szexualitással, az anyasebünkkel és az anyagiakhoz fűződő kapcsolatunkkal is.

 1. A BELSŐ ERŐ MANIFESZTÁCIÓJA

Női és férfi működési mintázatokkal ismerkedünk, megtapasztaljuk, hogy milyen férfiből és nőből cselekedni. Mi a valódi erő? Az akarás és a küzdelem, vagy a lágyság és a befogadás. Te hol helyezkedsz el ezen a tengelyen? Képes vagyok álmaimat és ötleteimet a fizikai síkon is manifesztálni?

 1. SZÍVBŐL ÉLNI-SZABADON SZERETNI

Mi a valódi szabadság? A függetlenség vagy az elköteleződés? Milyen mintákat hozol erre vonatkozóan? Hogyan teremthetem meg azt a belső anyát, akitől feltétel nélküli szeretetet kaphatok? Hogyan érhetek el tartós és szívbéli gyógyulást az életemben?

 1. HÍD A VÉGTELENBE ÉS TOVÁBB

Ezen az alkalmon a határaink felállítása és az önbecsülés lesz a témánk. Te hogyan éled az életed? Ki tudod-e mondani és meghallod-e azt, ami valóban fontos?

 1. IRÁNYTŰ AZ ÉLETHEZ

Belső iránytűnk segítségével megkeressük a kulcsot szívünk megérzéseinkhez, belső látásunkhoz, ahhoz a birodalomhoz, ahol belső békénk, lényünk szabad óceánjában merülhetünk el.

+1 EGYSÉGBEN AZ ISTENIVEL
Az utolsó – ajándék – tanfolyami alkalmunk során a valódi egységélményt megtapasztalására hívlak, ami a testi érzékelés kapuin túl kezdődik. Itt egy női szertartás és egy hosszabb vezetett meditáció keretében emeljük magasabb szintre életünk tudatos alakításának képességét.

IMG 7651

A tanfolyam végére képes leszel behívni azt az erőt a test-lélek-szellem tengelyén keresztül és átlépni azokat a határokat, melyekre korábban azt hitted, hogy képtelen vagy. Próbáld ki milyen érzés, ha nem korlátoz a tested és a szellemed, hogy végre átírhasd a benned kódolt jövőt!  

A női jóga segít abban, hogy női és férfi energiáid egyensúlyba kerülhessenek és méltóképpen, a mai világ kihívásai szerint ünnepelhesd magadban a NŐT. A speciális gyakorlatok stabilizálják a menstruációs ciklust és a női energiákat, erősítik a záróizmokat és elsősorban a has és a medence izmait, növelik állóképességedet és enyhítik vagy megszüntetik a változókor kellemetlen tüneteit is.

TECHNIKAI RÉSZLETEK: Az órák után jegyzettel és gátizomtorna hanganyaggal egészítem ki az átadott tudásanyagot. Ha egy-egy alkalommal nem tudsz időben részt venni a tanfolyami órán, természetesen felvételről is visszanézheted azt. Az órákat a Zoom alkalmazásban tartom.

Minden alkalommal 120 percben találkozunk, ebből kb 30 percet elmélet és beszélgetés, történetmesélés, női mese, vagy kártyahúzás tölt ki, majd 90 perc gyakorlatra számíts!

Jógás előképzettség nem szükséges, de a tanfolyam során elsajátíthatod a női jóga és a gátizomtorna alapgyakorlatait lehetővé téve ezzel az önálló, otthoni gyakorlást.

JELENTKEZÉS:
info@ibolyaemese.com vagy 06 30 470 8812
Jelentkezési határidő: JÚNIUS 18.

A tanfolyam díja 35.000 Ft, korai kedvezmény június 6-i befizetéssel: 28.000 Ft, melyet az alábbi számlaszámra tudsz átutalni:

Erste TOP Plus
11600006-80000006-13165479
Abari-Ibolya Emese

Külföldről való utaláshoz:
HU86 1160 0006 8000 0006 1316 5479

Az utalásról kérlek, küldj nekem egy emailt a számlázási adataiddal. Köszönöm!

ELVONULÁS:
A tanfolyamot követően egy azonos témájú nyári önismereti jógaelvonuláson bontogatjuk tovább test-emlékeidet, s folytatjuk a női teremtőerőd világában való elmélyülést. Az elvonulás tervezett időpontja augusztus 23-25, de egymástól függetlenül is részt vehetsz a két eseményen.

Nagy szeretettel várlak: Ibolya Emese, női jóga és kismama jóga oktató, női testtudatosság oktató, női kör vezető, A nő útja közösség megalapítója, dúla, holisztikus szemléletű mindfulness coach

VISSZAJELZÉSEK KORÁBBI TANFOLYAMAIMRÓL:

Tudom, hogy többször mondtam, vagy írtam már, de hálás vagyok, hogy te vagy, köszönet mindenért.

Erika

„Jellemző volt eddig is, hogy végigbőgtem a két órát, most épp végigzokogtam

Aki egyszer is találkozott, vagy élt a magasságban, annak nehéz újra mélyben lenni… Amióta nincs időm magamra, kibillentem az egyensúlyomból, nyüglődök, hogy fel-felkapaszkodjam. A te óráid vezetnek vissza a legkönnyebben újra a magasba, nyílnak a kapuk, élesednek az érzékeim, megint egy vagyok a világgal.

Olyan szeretet árad belőled, olyan jó általa egységben lenni, hogy nem bírok nem zokogni. Tudom előre mit fogsz mondani, milyen gyakorlat lesz, hogyan fogsz mozdulni. Érzem ahogy ez a szeretet erő kiárad és mindent beborítok magam körül. Megint érzem, hogy képes vagyok bármire. Ilyenkor döbbenek rá, mennyire hiányzik az egység, és olyan fantasztikus, hogy ezekkel a gyakorlatokkal, és a benned lévő szeretettel pillanatok alatt újra benne lehetek.

Tudom, hogy többször mondtam, vagy írtam már, de hálás vagyok, hogy te vagy, köszönet mindenért.”

Réka

„Belénk ivódtak a szavaid, a mozdulataid, a zenék és a csodás megerősítéseid is… !
Általad újjászülettünk a nőiességünkbe…, és mi is IstenNőkké váltunk
Ámen ”

Évi

„Nekem a változás most ott indult el, amikor elkezdtem ezt a női kört veletek. Tudatosult, hogy megtehetem. Ahogy dolgozunk a különböző minosegekkel, mindegyikre racsodalkozom, hogy jéé, ez is itt van bennem, ez is, ez is, de az anyaság az utóbbi másfél évben mindet jól elnyomta, és most annyira intenzíven meg tudom élni az oraink után, fantasztikus. És ami külön fantasztikus, hogy mindegyik marad elérhető közelségben, nem temetődik el. Jön elő, mint korábban, az amelyiket akarom, akkor amikor akarom.

Az utóbbi években még erőteljesebb az a folyamat, hogy ha változtatok, vagy változik valami az életemben, akkor alakít magával mindent, beleertve a környezetemet is. Most is minden változik bennem és körülöttem, és óriási szerepe van benne ennek a kurzusnak, de most azt érzem, hogy én alakitom és nem sodródom. Hagyom és figyelem. A változás elkerülhetetlen, de sokkal élvezetesebb, ha mi iranyitjuk, ha merjük irányítani és elébe megyünk.”

Réka

„Szeretném neked megírni, és persze megköszönni is, hogy a segítőm lettél.
Ezt már sokszor megéltem az életemben, hogy a változós-nehéz helyzetekben mindig érkezett „valaki”, akitől sokat kaptam.

Változókorban lévő nő vagyok, két felnőtt fiam van, nagyon korán szültem, így ők már tényleg felnőttek. 33 és 28 évesek, nősülnek, lakást vesznek, élik a saját életüket.

10 éve váltam el, hosszú házasság után, nagyon traumatikusan sokáig tartott a talpra állás, de külső segítséggel sikerült, egy remek pszichiáter segítségével megismerkedtem magammal 40 évesen.

Tanár vagyok, és újabban vezetőként a saját hivatásomban sikeres, elismert nő.
De valami hiányzott, és úgy tűnik ebben találtam segítségre a tanfolyamodban.

Nagyon szeretném a meg nem élt archetípusokat megismerni, és bizony megélni is. Erre kapok tőled lehetőséget. Változik az életem, megszabadulok a lakásban a „beporosodott” régi dolgoktól, kidobálom őket, és újra kapok levegőt.
Minden porcikámban érzem a változást, persze ez nem mindig könnyű, nehezen alszom, rengeteg az új élmény. Szeretném, hogy tudd, hogy nagyon jól csinálod. Köszönöm”

Móni

„A csütörtök esti alkalmak mind a jelen helyzetre töltöttek fel, rávilágítottak a fontos dolgokra, a természet fontosságára, a lélegzetvétel, arra mennyi erő van, az anyaságomra-hogy ér kibillennem, mert aztán úgyis meglesz az egyensúly és legfőbbképp arra,mekkora ereje van egy olyan közösségnek, ahol támogatjuk egymást!

Az tavalyi nagy lezárást is egy Emese által létrejött kis női csoport segített átvészelni! Most is menni fog!
Szóval köszönöm Emesének, hogy ennyi fantasztikus nőt hoz össze, és ilyen lelkesedéssel vezet minket és a többi csodás Szűznek, Amazonnak, Anyának, Papnőnek, hogy együtt vettünk részt ezen az utazáson, a megosztott megélések és történetek által egymást segítve!”

Orsi