My secret Jade tojás a kiteljesedett nőért | rózsakvarc

Két szett vásárlása esetén ingyen szállítjuk!

24 000Ft

Miért jó, ha jade tojást használsz?

  • Rendszeres használata rendkívüli módon erősíti a hüvelyi izmokat
  • Hormonális egyensúlyt teremt
  • Véd a húgyúti és hüvelyi eredetű fertőzésekkel szemben
  • Felkészíti a hüvelyt a szülésre és segíti a szülés utáni regenerációt
  • Segít a kontinencia megtartásában, visszafordítja a már kialakult inkontinencia tüneteit
  • Növeli az orgazmuskészséget
  • Késlelteti a medencealapi izmok sorvadását, elöregedését
  • Javítja szexuális életünket, az általános közérzetet,
  • Hormonális hatása növeli érzékiségünket, nőies kisugárzásunkat
  • Javítja testünkhöz és nemi szervünkhöz fűződő viszonyunkat

Mi az a My secret Jade tojás?

A jade tojások olyan hüvelysúlyok, amelyek természetes anyagból, jade kőből készülnek, emberi kéz által alkotva, csiszolva, ezáltal 100%-ban természetesek.

Történetük

A jade tojások 5000 éves múltra tekintenek vissza, történetük a császári Kínához köthető. Sokáig titok övezte a módszert, amivel a császári ágyasok olyan sokáig képesek voltak megtartani fiatalos ragyogásukat, nőies kisugárzásukat, szexuális vonzerejüket.  A jade kőből és egyéb ásványokból készült hüvelysúlyként funkcionáló tojásokról mára azonban fellebbent a fátyol és mindenki számára elérhetővé váltak. Számodra is!

 

Miért éppen jade kő?

jade ásványt már őseink is használták, keleten a mai napig hatalmas kultusz övezi és hatása kifejezetten nők számára áldásos. Távol-Keleten szerencsehozó amulettként viselték, de széles körben ismert termékenységfokozó és a vesére gyakorolt jótékony hatása is. Az ősi gyógyászatban méregtelenítő ásványként tartották számon, de serkenti a mellékvesék működését, emellett sejtregeneráló hatású és gyorsítja a sebgyógyulást. Masszázskőnek is előszeretettel használták mint „mágikus akkumulátort”, mert nem csak tárolja, de folyamatosan sugározza is az energiát. A jade kő rezgései megegyeznek az emberi test rezgéseivel, és így az egészséges állapotot sugározzák a beteg szerveknek is. Ez a sejtek közötti kommunikációt és az anyagcserét is javítja. A jade a lelki béke jelképe, a szívcsakrához társítható kő, megnyugtatja a lelket, egyensúlyt teremt az energiaáramlásban, erősíti az idegrendszert és elűzi a rossz közérzetet. A szeretet kiapadhatatlan kútja, ami minket is feltölt. Segít a test és lélek egyensúlyának helyrebillentésében is.

Miért használjak hüvelysúlyokat gátizomtorna közben?

A normál gátizomtorna kiegészítéseként rendkívüli hatást érhetsz el a jade tojás használatával, mely a fent felsorolt pozitív hatásokkal jár és rendszeres alkalmazása óriási életminőségbeli változással jár. Ha a karizmaink erősítése a célunk, akkor is súlyokat használunk, ez a mechanizmus természetesen a gát izmaival is működik, de fontos a fokozatosság és a körültekintő alkalmazás. Ebben segít a részletes használati utasítás, melyet minden tojás mellé mellékelek.

Miért van egy csomagban három különböző méret?

Egy készlet 3 különböző méretű tojást tartalmaz, melyek teteje át van fúrva és a biztonságos eltávolítás érdekében egy damil van átfűzve rajtuk. Az átlagos méret a közepes tojás, de ha volt már hüvelyi szülésed, akkor mindenképp a legnagyobb tojással kezdj, majd kellő rutinnal és gyakorlással a legnagyobbtól fokozatosan eljuthatsz a legkisebb méretű tojásig. A csomaghoz mellékelt használati útmutató erre is részletesen kitér.

A 3 darabos My secret jade tojás szett ára 18 000 Ft, melyhez egy részletes használati útmutató is jár.

Rendelésedet leadni az mseibolya@yahoo.com email címen vagy a Facebook oldalamon tudod: https://www.facebook.com/ibolyaemese/

Vásárlás után készséggel állok rendelkezésedre Skype coaching formájában, hogy minden kérdésedre maradéktalanul választ kaphass.

Ne feledd, a szépség, a harmónia és a vonzó, nőies kisugárzás belülről fakad, és ez mind Neked is jár!