Szolgáltatások

A mai életünkből hiányoznak a beavatások, életünk mérföldköveinek mély megélése, és az ezekhez kapcsolódó szertartások.

A hagyományos társadalmak szerves részei voltak azok a ceremóniák, melyek az évkör ünnepeit, az életszakaszaink közötti fordulópontokat, az átmeneti rítusokat jelölték. Az általam tartott női szertartások keretében visszatalálhatsz női erőd forrásához, hogy nőként megerősítésre, biztonságra találj egy támogató női körben. 

 

Útrabocsátó szertartás várandósoknak (Blessingway)

Egy szülésre készülő nő lelke,..

.. aki élete talán legmeghatározóbb eseményére készül, vágyik a megerősítésre, a pozitív üzenetekre, önbizalmának növelésére, a biztonságra, melyet leginkább egy támogató női kör tud számára biztosítani. 

A blessingway egy eredetileg navajo indián szertartás, melyet az élet különböző, kiemelt fontosságú eseményei előtt rendeztek meg. Ez megerősíti a közösségi érzést és az egységélményt a teremtett világ egészével. 

Ez a méltatlanul feledésbe merült ünnep, mely a kismama ünnepléséről, az összetartozásról szól, egyre népszerűbbé válik napjainkban és lassan újra természetes velejárójává válik a szülésre való felkészülésnek.

A szülésrebocsátó ünnep, vagy szülésáldó szertartás során a leendő anyához közel álló nők – rokonok, barátok- kifejezik felé irányuló támogatásukat, együttérzésüket és különböző jókívánságokkal indítják útnak. A szertartások része volt az ének, tánc, testfestés és az amulettek, erőt adó kis totemek készítése.

Ez a rítus segít lezárni egy életszakaszt, elengedni a félelmeket, és megnyitni egy új fejezetet életünk könyvében. Nincsenek konkrét szabályai, koreográfiája, bármi beépülhet, ami jól esik, ami a szívedhez közel áll. Ám, ha van olyan kérésed, elképzelésed, melyet szeretnél belefoglalni, azt nyugodtan jelezd! 

Minden kismama másra vágyik az utolsó hetekben. Van, aki masszázsra, aromaterápiás lábfürdőre, közös éneklésre, karkötő-, vagy nyaklánckészítésre vágyik, van, aki jókívánságokat szeretne hallani és kapni szeretteitől, melyekből erőt meríthet az utolsó napokban. Egy olyan mécsest is magukkal vihetnek az eseményre a résztvevők, melyet a szülés napján majd mindannyian meggyújtanak, ezzel is összekapcsoldva és támogatva a vajúdót. A lehetőségek tárháza végtelen, csakis a kismamán múlik, hogy mit szeretne. 

Inspirációként néhány ötlet a megvalósításhoz: 

 • életfonál
 • spiráljárás
 • virágfürdő
 • gyöngyfűzés
 • gyertya szertartás
 • az erőt adó szalag
 • megerősítő üzenetek 

Ha megajándékoznád magad, vagy a rokonodat, barátnődet egy ilyen ünnepséggel, keress bizalommal!

 

Újjászületés, nőiséggyógyító és méhtisztító szertartás 

Méhünk a női energiarendszerünk központja.

Női szerveink minden múltbéli – általunk átélt pozitív és negatív – eseményt, tapasztalás érzelmi lenyomatát magukban hordozzák. Ezek az emlékek, melyeket női energiatestünkben hordozunk, hatással vannak életminőségünkre, a boldogságszintünkre és nőiességünk megélésére. A negatív emlékek ennek következtében akadályozzák női egészségünket és a női teremtőerőnk kiteljesedését.

 

Méhünkön keresztül láthatatlan energiaszálakkal kapcsolódunk mindenkihez, akivel valaha valamilyen dolgunk volt életünk során. Amennyiben ezek a kapcsolódások inkább elvesznek tőlünk, ahelyett, hogy táplálnának, akkor érdemes tudatosan megszakítani őket. 

Ezért fontos, hogy rendszeresen tisztítsuk és tiszta minőséggel töltsük fel őket. A természeti népek asszonyai jól tudták ezt, ezért időről-időre összegyűltek, hogy tisztítsák és gyógyítsák méhüket. 

 

A méháldással egybekötött szertartás során lehetőségünk van visszakapcsolódni ahhoz az ősi, kollektív tudáshoz, teremtőerőnk központjához, mely méhünk bölcsességéből fakad. 

 

Csatlakozz, ha az alábbi területeken elakadással vagy problémákkal küzdesz: 

– gyermekvállalás,
– traumatikus szülésélmény,
– vetélés, vagy korábbi abortusz feldolgozása,
– női szervi betegség vagy szerveltávolítás,
– menstruációs problémák,
– hormonális egyensúly,
– szexualitás,
– karrier, hivatástudat,
– saját küldetés, hivatás felismerése,
– családalapítás,
– női kiteljesedés,
– párkapcsolat,
– kreatív energiák megélése,
– intuíció hiánya. 

 

A szertartás menete (ez alkalmanként változik, de a főbb irányok a következők):

 • Beszélgetés a fogantatási-magzatkori-születéssel összefüggő körülményeink életünkre vonatkozó hatásairól 
 • Szabadtánc és bodywork gyakorlatok
 • Természetes méhtisztító gyakorlatok 
 • Szakrális méhtisztító eljárások 
 • Transzlégzés 
 • Méhgyógyító meditáció
 • Az általatok hozott témák átbeszélése 

 

Ilyen szertartást évente 4-szer tartok Budapesten, évszakonként egyet, összhangban az aktuális holdállással, melyhez online is csatlakozhatsz.

Időpontokért érdeklődj elérhetőségeimen.

Várlak szeretettel!