Szolgáltatások

NŐI RAGYOGÁS – ÉLMÉNYTÁBOR JÓGÁVAL, MESÉKKEL ÉS TÁNCCAL

PILISCSABA, ÁLOMVÖLGY – JÚLIUS 21-23.

Egy varázslatos hétvégére hívunk, ahol lehetőséged lesz rálátni saját életedre egy szokatlan nézőpontból, s a női kör támogatásával meglelheted azokat az elakadásokat, melyek a valódi kiteljesedésed útjában állnak.

Így képessé válsz a saját kezedbe venni sorsod irányítását.

A mesékben szereplő női archetípusokhoz kapcsolódva rácsodálkozhatsz a benned rejlő rejtett képességekre egy megtartó közösségben a Pilis és az Álomvölgy szakrális és erőteljes terében az ősi női bölcsesség és emlékezet útján.

Mire számíthatsz?

– Képes leszel rálátni egyes életterületeidre – munka, karrier; párkapcsolat, vagy annak hiánya; gyermekvállalás; emberi kapcsolatok – és megtalálni azokat a gátló mechanizmusokat, melyek a valódi kiteljesedésed útjában állnak
– A bizalom, a megtartó közösség segítségedre lesz abban, hogy elengedd az önszabotázst és a korlátozó hiedelmeket
– A női kör támogatásával megerősítést kapsz abban, hogy értékes vagy, és megérdemelsz egy boldog, kiegyensúlyozott életet
– Ha félelmeid vannak a várandósággal, szüléssel, vagy párkapcsolat kialakításával kapcsolatban, helyrehoznád meglévő párkapcsolatodat, akkor a kapcsolódó elakadásaidat, félelmeid okait is feltárjuk
– Ez a hétvége megtanít emlékezni arra a szakrális, mély női erőre, mely segít kigyógyulni női betegségedből, segít megfoganni, ha babára vágysz és minden életszakaszodban megélni a felszabadult, zabolátlan női erőd.

Mi segítünk abban, hogy női szerepeid között egyensúlyra lelj és visszatalálj eredendő női természetedhez.

Eszközeink

Napi többszöri női jógával, női mesékkel, szabadtánccal, körtánccal, hangfürdővel, közös énekléssel, dobolással, női szertartásokkal (labirintusjárás, tűzszertartás és méhgyógyító szertartás), mozgásmeditációval, testtudatosság ébresztő-, és női energiagyakorlatokkal, érzelmi intelligenciát fejlesztő csoportélményekkel, vezetett meditációkkal és hangfürdővel töltjük fel energiaraktáraidat, hogy felébresszük a benned élő ragyogó nőt.

Vendégünk

A hétvége során csatlakozik hozzánk Stenszky Cecília, mesemondó, aki női mesékkel, történetekkel érkezik. Az ősi mítoszok, mesék és legendák élőszóban elmondott történetei zsigeri erővel hatnak ránk. Ezekből az erős női történetekből hoz egy csokorravalót – nekünk, nőknek, hogy rátaláljunk saját életmeséinkre.

A meséket el is fogjuk mozogni, szabad tánccal és körtáncokkal kitáncoljuk magunkból a kapcsolódó érzéseinket.

Róla bővebben: http://naposholdasmesek.stenszkycecilia.hu/

Töltődés a természetben

A hétvégét a Balogh Béla által alapított piliscsabai Álomvölgyben töltjük, ahol minden adott a teljes újjászületésedhez. Ezen a szakrális helyen erőteljes energetikai hatásokra számíthatsz. A szabadtéri jógánál, a kerti labirintus bejárásánál, a környékre tett kirándulásnál, vagy az esti tábortűz mellett páratlan panorámában lesz részünk, amint a nyári verőfényben, vagy a csillagok fényénél a Pilis lankáiban fogunk gyönyörködni.

A hétvége során elzarándokolunk az Álomvölgy Megvilágosódás Sztúpához és a Pilis olyan szakrális erőhelyeire is ellátogatunk, mint a Szeretet-forrás, a Gyógyító csillag, a Boldogasszony Kápolna, vagy a Termékenység kő.

Időpont

  1. július 21-23. (3 nap, péntek-vasárnap)

Helyszín

A piliscsabai Álomvölgy egy olyan meghitt, szakrális erőtér, mely minden zarándokot befogad, megtart és segíti átalakulását.

BŐVEBBEN A HELYSZÍNRŐL
http://alomvolgykozpont.hu/

Az elvonulás ára

73.000 Ft, melyre helyedet 30.000 Ft előleg átutalásával tudod biztosítani. Korai kedvezmény, június 1-ig: 67.000 Ft.

A férőhelyek száma erősen korlátozott, mivel kiscsoportos eseményről van szó, így érdemes időben lefoglalni a helyedet. A befizetett előleget legkésőbb az esemény előtt 3 héttel áll módomban visszafizetni, de bármikor átruházható másra.

Az összeget ide tudod átutalni:
Erste TOP Plus
11600006-80000006-13165479
Abari-Ibolya Emese
Kérlek, a közlemény rovatban tüntesd fel, hogy „júliusi elvonulás” és az utalásról írj nekem egy emailt!

Jelentkezés

Az eseményre az info@ibolyaemese.com email címen, vagy a 06 30 470 8812-es telefonszámon jelentkezhetsz.

Részletes programot a jelentkezőknek küldök, de bármilyen felmerülő kérdésedre örömmel válaszolok előzetesen!

Az esemény bárki számára nyitott, aki szeretne nőiségében, önbizalmában megerősödni, gyógyulni, kapcsolódni egy biztonságos női körben, előzetes jógás tapasztalat nem szükséges.

Étkezés

A hétvége során bőséges, tápláló, szezonális, egészséges vegetáriánus ételeket fogunk fogyasztani. A gluténmentes étkezésnek van egy minimális felára.

Az elvonulást tartja

Ibolya Emese – A nő útja közösség megálmodója, női kör vezető, női jóga és kismama jógaoktató, jóga-, és masszázsterapeuta, holisztikus szemléletű női coach, szülésfelkészítő dúla, női testtudatosság oktató

Néhány visszajelzés korábbi elvonulásimról

„Igaz, egy hét telt el azóta, de az élmények, és a tapasztalások mélyen bennem dolgoznak még!
Tömény esszenciát kaptam, Belőletek -Tőletek: Test -lélek -szellem szinten, és az Alkotás -festés önfeledt érzését is.”

„Valódi újjászületésben volt részem, életem egyik legmélyebb és legemlékezetesebb megtapasztalása. Köszönöm!”

„Mindig hihetetlen számomra az az erő, amit egy női kör képvisel. Hogy egy nő tényleg képes meggyógyítani magát, egymást és a közösséget. Elmondhatatlanul hálás vagyok nektek, hogy úgy éreztétek pár hete, hogy gyógyulni szeretnétek és ezáltal erőt adtatok arra, hogy ne féljek.

Leraktam a szégyent, a bűntudatot,amit már életek óta cipelek. Boldog vagyok és ezt nektek köszönhetem. Egész életemben nem álltam ki úgy magamért, mint az elmúlt másfél napban. Kiálltam magamért, az unokahúgomért a véleményemért. Ti adtátok meg az erőt hozzá!! Egy női kör mindenre képes!”

„Annyira intenzív volt, hogy sok mindennek le kell még ülepednie. Nagyon örülök, hogy elmentem és megismertelek titeket, régóta terveztem nyitni spirituális női körök felé, mert úgy gondoltam, hogy új, más minőségű női ismeretségekre és tudásra is szükségem van. Köszönöm, hogy biztosítottátok nekünk a teret a közös elmélyüléshez és női erőnk felfedezéséhez. Hiszem, hogy a nők együtt hegyeket tudnak mozgatni és még sok felfedeznivalónk van, ez még csak az út eleje. Köszönöm, hogy irányt mutattatok és remélem, hogy minél több nő tud hozzánk a jövőben csatlakozni és gyógyulást találni.”