Szolgáltatások

A jóga számomra egy végtelen utazás, melyet 20 éve kezdtem el, ezáltal sok-sok tudásra tettem szert, de még korántsem értem utam végéhez.

Egy olyan módszer, mely más, előtte nem tapasztalt síkokra nyit ajtót, miközben olyan stabilitást ad az életben, mint korábban semmi más.

A női psziché rejtelmeiben való elmélyedésre hívlak a jóga eszközeivel, a saját személyiséged felfedezésére, hogy megéld mindazt, ami Te magad vagy, maszkok és megfelelni akarás nélkül.

Ha mindennapjaidat nőként hajlamos vagy mások igényeinek alárendelni a munkahelyeden vagy otthon, akkor ideje, hogy a saját testi-lelki egészségeddel is foglalkozz.

A női jóga egy szelíd módszer a női szervek és egész szervezetünk egészségének megőrzésében, a vitalitás, életerő fokozásában. A már kialakult női betegségekre (pl. ciszták, miómák, endometriózis, meddőség, inkontinencia stb.) és azok lelki hátterére, valamint a változókör, a klimax tüneteire is rendkívül jótékony hatással van. Az órákon nagy figyelmet szentelünk egyéni ciklusunk folyamatának, melyhez a női jóga módszerével könnyedén igazíthatod saját gyakorlásodat. Célzott gyakorlatokkal, gátizomtornával megerősítjük a medencealapi záróizmokat miközben növeljük tudatosságunkat a női szerepek terén, harmóniában a természettel.

Női jógaóráimhoz és tanfolyamaimhoz Szentendrén, Budapesten és az online térben kapcsolódhatsz.