Szolgáltatások

Meddőségtől a Termékenységig – Online tanfolyam

Holisztikus szemléletű, foganást támogató komplex program

Évek óta tartok női jóga és önismereti tanfolyamokat és minden folyamat során több régóta várt baba is megfogan. Mostanra már nőgyógyászok is ajánlják programjaimat, így felmerült az igény, hogy indítsak egy kimondottan foganást célzó tanfolyamot.

Ezért egy olyan személyre szabott csomagot kínálok Neked, mely kifejezetten foganni vágyóknak készült és több oldalról támogatja a sikeres fogantatást.

Egyre több nő küzd manapság meddőségi problémákkal és ez a szám folyamatosan növekszik. Az ok lehet szervi probléma, de mivel én is érintett voltam, tudom, hogy nagyon sok esetben lelki okok, vagy a testben eltárolt múltbéli traumák, blokkok akadályozzák a sikeres fogantatást.

Ezért a siker érdekében fontos, hogy a test mellett a lélek is támogatást kapjon.

E program során speciális jógagyakorlatokkal, gátizomtornával, vagyis a fizikai szint támogatásán túl tudatosan, szeretettel kapcsolódunk testünkhöz és egyéni beszélgetéssel, vezetett meditációkkal, önismereti gyakorlatokkal feloldjuk az ott tárolt elakadásokat is.

Magam is 5 kemény évig küzdöttem az első gyermekemért. Így a saját utam tanulságai, és a Tőletek érkező folyamatos igény által született meg bennem ez foganást segítő, arra felkészítő tanfolyam ötlete.

Nem csupán jógázunk tehát, hanem lehetőség lesz a témával kapcsolatos félelmeitek megosztására és az anyaságra való lelki felkészülésre egy olyan segítővel, aki Veled együtt megjárta már a meddőség valódi mélységeit.

A tanfolyam mesterséges megtermékenyítésben részt vevők számára is támogatást nyújt, tehát azok is bátran jelentkezhetnek, akik ilyen programban vesznek részt.

Őszintén, álarcok nélkül megosztom Veletek saját önismereti utamat, a saját kálváriámat, a példámból erőt meríthettek, s fogom a kezeteket az anyasághoz vezető sokszor rögös úton.
Jelentkezés a lap alján, vagy info@ibolyaemese.com.

A Facebook esemény

Mire számíthatsz?

 • Az egyes alkalmakon olyan speciális női jógagyakorlatokat, gyakorlatsorokat tanítok meg, melyek a medence és a szív területén fejtik ki hatásukat. A két terület kapcsolódása, tisztítása, ellazítása, átlélegzése és energetizálása pozitív hatással van nemcsak a női testre és lélekre, de a foganást is elősegítik.
 • A tudatos belső figyelem feloldhatja azokat a mentális és energetikai blokkokat, melyek gátolják a megtermékenyítést.
 • A tanfolyam négy alkalma során minden héten másik női minőséghez, archetípushoz kapcsolódunk, melyek mind benned élnek és párhuzamba állíthatóak a ciklusod egyes szakaszaival.
 • Az archetípusokkal való munka során megtapasztalható, hogy a tudattalanunkban olyan motívumokat, képeket hordozunk, melyek észrevétlenül gyakorolnak hatást mindennapjainkra.
 • Saját magunk felfedezésének egyik fontos eleme, ha megpróbáljuk megérteni ezt a komplex, bennünk rejlő folyamatot, amely a kollektív tudattalanból ered.
 • Megtanulhatsz a ciklusoddal összhangban jógázni, vagyis, megtanítom, hogy a ciklusod 4 szakaszában milyen gyakorlatokat végezz és melyeket kerüld, melyhez étkezési és életmódtanácsokat is adok.
 • Olyan speciális légző-, és meditációs gyakorlatokat is megtanítok, mellyel növelheted energiaszintedet és szintén nagyban elősegítik a sikeres várandósságot.
 • A női kör megerősítő energiái is velünk lesznek a megosztókörök során és minden alkalommal gátizomtornával és vezetett meditációval zárjuk a közös gyakorlást

Attól függően, hogy melyik (Alap, vagy Prémium) csomagot választod, személyre szabottan segítek, adok javaslatokat saját, egyéni sajátosságaidhoz igazodva.

Az Alapcsomag tartalma:

 • 4 alkalmas élő, online jógatanfolyam a ciklus 4 szakaszára, 4 különböző női minőségünkre hangolva személyes megosztókörrel, a női kör támogatásával
 • Részletes jegyzet (A meddőség lelki okai – a foganás holisztikus támogatása a jóga és az Ajurvéda eszközeivel címmel) a ciklus egyes szakaszainak sajátosságairól, hormonegyensúlyod fenntartásának, a mindennapi stressz kezelésének lehetőségeiről, étkezési és életmódbeli javaslatokkal
 • 4 db meditáció a bennünk élő női archetípusokra hangolva
 • Rendszeres hozzáférés meditációs és egyéb hanganyagaimhoz Foganásra hangoló Facebook csoportomban

Ajándék: gátizomtorna hanganyag

Mindez most 29.000 Ft-ért a Tiéd lehet, de június 10-én utolsó alkalommal indul a tanfolyam ezen az áron.

Tehát még az eredeti áron jöhetsz, ez az én ajándékom számodra a születésnapom előtt 2 nappal. 🙂

A Prémium csomag tartalma:

 • 4 alkalmas élő, online jógatanfolyam a ciklus 4 szakaszára, 4 különböző női minőségünkre hangolva személyes megosztókörrel, a női kör támogatásával
 • Részletes jegyzet (A meddőség lelki okai – a foganás holisztikus támogatása a jóga és az Ajurvéda eszközeivel címmel) a ciklus egyes szakaszainak sajátosságairól, hormonegyensúlyod fenntartásának, a mindennapi stressz kezelésének lehetőségeiről, étkezési és életmódbeli javaslatokkal
 • 4 db meditáció a bennünk élő női archetípusokra hangolva
 • Rendszeres hozzáférés meditációs és egyéb hanganyagaimhoz Foganásra hangoló Facebook csoportomban
 • 2 db 60 perces online holisztikus női coaching konzultáció: a két találkozó során feltérképezzük egészségi állapotodat, élethelyzetedet, majd közösen kidolgozunk és fimonra hangolunk egy személyre szabott tervet az egyéni sajátosságaidhoz igazodva a sikeres fogantatás érdekében

Ajándék: 1. gátizomtorna hanganyag, 2. transzgenerációs blokkoldó és női megerősítéseket tartalmazó meditáció, 3. önszeretet, öngyógyítás meditáció

Mindez most 39.000 Ft-ért a Tiéd lehet, de június 10-én utolsó alkalommal indul a tanfolyam ezen az áron.

Jelentkezés, további információk: info@ibolyaemese.com

Szeretettel várlak:
Emese – kísérőd az anyasághoz vezető úton

 

Visszajelzések korábbi tanfolyamaimról:

„Üzenem másoknak, hogy addig menjenek, amíg nem találnak megfelelő szakembert a problémájukra. Mert mindig a belső megérzésre kell hallgatni. Illetve nagyon erősen hinni magunkban, és a meditácio, jóga valóban egy csoda lelki es testi terápia. Köszönöm neked, a te tanfolyamod feltette nálam az i-re a pontot.”

Viki

„Nagyon köszönöm neked ezt a tanfolyamot, nekem mindenképpen emlékezetes marad, mert csoda történt ez alatt a pár hét alatt! Végre megfogant a kisbabánk.”

Erika

„Nem tudom emlékszel-e még rám, az istennő tematikájú, online női jógára jártam hozzád…és imádtam az ott veled/veletek töltött időt.
Az a csoda történt velünk azóta, hogy a kisbabánkat várjuk, aki most 15 hetes.
Tudom, hogy ahhoz, hogy ő megérkezzen, kellett az a sok befektetett lelki munka és folyamat amiken keresztül mentem, és ennek azok a közös alkalmak is részei voltak. Nagyon köszönöm, nagyon sokat kaptam azoktól az alkalmaktól.” 

Anita

„Még soha nem voltam jógázni, de mivel szembe jött a lehetőség a Facebookon így gondoltam kipróbálom. Nagyon jó volt minden alkalom, pont így volt jó, a saját tempómban végezni mindent. Az egyik alkalommal a Tudatosság kártyát húztam, mostmár pontosan tudom hogy miért. Ez a családtervezésre való felkèszülèst jelenti számomra. Közben kiderült hogy várandós vagyok, de még nem merünk felhőtlenül örülni, még korai szakaszban van, de nagyon boldog vagyok!”

Timi

„Egy női kör mindenre képes! Egy óriási lavina indult el. Nem csak a közvetlen családtagjaim gyógyulnak, hanem a felmenőim, a jövő generációi és párom vonala is, ami lehetőséget adott arra, hogy megérkezzen majd hozzánk az, aki már odafent vár. Hatalmas koncentrikus körben rezeg és változtat. Az elmúlt héten és pár napban így éreztem magam, mint egy harcias amazon, aki legyőzi a démonait.”

Ameli

„Nagyon hálás vagyok Neked, és magamnak is , hogy jelentkeztem Hozzád a Foganás tanfolyamra, mert volt gondom nem kevés a testképemmel és kellemetlen bevallani, de aggódtam mi lesz ha jönnek rám még a kilók.

A volt páromtól nagyon sokat hallottam, hogy az a terhes nő mekkora bálna, hogy néz ki… ez belém égett. Pedig most, a Szerelmem egyáltalán nem ilyen, sőt, alig várja, hogy nőjön a pocakom és fejlődjön a kisbabánk, de mégis még maradt bennem ebből a rossz érzésből. Ez a megélés pedig megnyugtatott és annyira jó volt átélni ahogy simogatom a naaagy kerek pocakomat, boldogságot éreztem és ez hozzásegít, hogy még jobban el tudjam fogadni önmagamat és talán egy félelemmel kevesebb, amit cipeltem eddig a lelkemben. Köszönöm még egyszer!”

Orsi

„Nagyon köszönöm a tanfolyamot. Mikor jelentkeztem, nem is gondoltam, hogy a jóga ilyen hatással lesz rám, és ilyen mély megéléseim lesznek, mint amit jógázáskor átéltem. Gyakorlásnál, behunyom a szemem, és már jönnek az érzések, a képek. Ahogy átadom magam a mozgásnak, egyből bevillanak képek a kisbabámról különböző helyzetekben…ahogy ringatom, altatom, büfiztetem. Nagyon jó érzés.”
Kata

„Nagyon jó volt a múlt hétfői óra is, köszönöm az élményt! 🙂 Valóban nagyon erőteljes gyakorlatok voltak. Éreztem közben, ahogy aktiválódik a szakrális részem, és ahogy erősödik bennem a női energia. Szuper érzés volt! 

A ciklusomat eddig is figyeltem, jegyzeteltem, és most mintha az vettem volna észre, hogy az ovulációs időszak hosszabb lett volna. Nem tudom, mit aktiváltam be hétfőn :), de folytatom a jógát az biztos, mert nagyon jól esik a testemnek és a lelkemnek is. :)”

Enikő

„Köszönöm a hétfői órát! 🙂 Amikor jógáztunk, és az évszakokon mentünk végig, az katartikus élmény volt számomra. Mintha kiszakadt volna belőlem valami.  A nyárhoz értünk, az Anya minőséghez, és a ringató mozgást végeztük, még ki sem mondtad, hogy képzeljük oda, aki felett anyáskodunk…lelki szemeimmel láttam, éreztem a kisbabámat. Közben potyogtak a könnyeim. Nagyon megható és egyben felszabadító érzés volt. 

Nagyon örülök, hogy jelentkeztem a tanfolyamra. :)”

Bori

„Sokat gondolkodtam hogyan ès mit is írjak róla. Megmondom őszintén sejtettem hogy jó lesz veled együtt jógàzni ès tanulni, de nem gondoltam hogy ennyire több lesz ez egy jóga órànàl. Vègigcsinàltam a gyakorlatsort ès egyszűen olyan könnyűnek èreztem magam, mintha a vàllamról lekerült volna egy nagy teher.”

Glória

„Most (is) nagyon élveztem a jógát. Pár hónapja már Avivázok, taichizni és chi kung-ozni is szoktam a férjemmel de sosem éreztem még ilyen sokáig, ilyen intenzíven az energia áramlását. Nagyon kimelegedtem és feltöltődtem, a meditáció a végén mégis úgy lenyugtatott, hogy utána szinte csak bedőltem az ágyba aludni. 🙂

Köszönöm az eddigi élményeket és izgalommal várom a továbbiakat.”

Renáta

„Ezúton is szeretném megköszönni, nagyon élveztem a tanfolyamot és nagyon hasznos volt! A jógának egy teljesen új oldalát ismertem meg, nagyon tetszik, ahogy kombinálsz benne több technikát, a testemben is érzem egyébként a változásokat, hogy megváltozott az energiaáramlásom és az izomlázat odalent is:) Valóban nagyon kisimult vagyok a foglalkozások után és nagyon jó, hogy megvan videón az egész így bármikor elővehetem, a nehezebb napokon is.

A könyvajánlók is fantasztikusak, már a második könyvet kezdtem (e-könyv formájában, mert a boltban nem találtam most), rendkívül sok új tudást nyújtanak az általad elmondottakkal és leírtakkal együtt.
Összességében komfortosabban érzem magam a testemben, javult az összhang, optimistábban látom a jövőt és állok a termékenységgel kapcsolatos kérdésekhez – jó tudni, hogy sok alternatíva van az orvostudomány módszerei és az orvosok esetleges kellemetlen diagnosztikái ellenére.”

Kriszti

„Már pár hete nagyon fájt a derekem,a mozgást elhanyagoltam nagyon, 3napja elkeztem újra a sétát és a foganásra hangoló jógádat🥰pont ovulációs időben vagyok de csak azt éreztem, hogy feszít, feszít a jobb oldalam peteérés miatt, vasárnap kezdtem a jógát és márnap reggel megjelent a termékeny nyák, elképesztő mire képes a testünk, tudatunk!”

Kitti