Szolgáltatások

Kapcsolódás a Forráshoz: női önismereti és jógaelvonulás, Vindornyalak, okt 21-23
Kapcsolódás a Forráshoz : női önismereti és jógaelvonulás, Vindornyalak, okt 21-23

Kapcsolódás a Forráshoz:

női önismereti és jógaelvonulás, Vindornyalak, okt 21-23

Leírás: 

Ősz közeledtével a természet lassan visszahúzódik, s én emlékezni hívlak. 

Emlékezni, hogy kapcsolódhass eredendő természetedhez, a Nagy Istennő, a Forrás energiájához, levetve mindazt amivel a külvilág feleslegesen felcimkézett, hogy beilleszkedj egy olyan rendszerbe, melyről mostanra tudod, hogy nem a Tiéd.

 

A világ erőteljes átalakulásban van körülöttünk, mondhatni robbanásközeli állapotban, ami feszültséggel teli bizonytalanságot ébreszt bennünk. Ebben az átmenetben fontos, hogy tudatos maradj és képes legyél megtalálni magadban azokat a készségeket, melyek segítik 

– tisztánlátásodat,
– intuíciódat,
– női teremtőerődet. 

 

Itt és most eljött a döntés ideje:

van-e bátorságod megfogadni szíved szavát? 

 

Egy varázslatos hétvégére hívlak a Balaton partjára, ahol lehetőséged lesz kívülről rálátni életed történéseire, befelé figyelve meghallani szíved hangját, s elindulni a belső transzformáció útján valódi önmagadhoz. 

Játszmák, szerepek és megfelelési kényszer nélkül lehetsz jelen egy biztonságos, megtartó körben, ahol végre azzá a nővé válhatsz, akivé szeretnél. 

 

Több, mint 20 éve járom a jóga és a meditáció útját, kiváló mesterektől kaptam beavatásaimat, s a női lét számos mérföldkövét megtapasztaltam már. Tisztán látok és érzékelek, s Neked is segíteni fogok abban, hogy beleállj női erődbe, s felszabadítsd magadban a zabolátlan, vad nőt. 

 

Ezen a hétvégén a jóga, a tánc, az közös éneklés, a mozgásmeditáció, a női szertartások, flow és transzélmények, tested belső kódjainak megfejtése egy új dimenzióba fognak elrepíteni egy fantasztikus közösségi élmény keretében!

 

TARTS VELÜNK, 

– ha valódi változásra vágysz,
– kibontakoztatnád vad női természetedet,
– elavult, ártó működési sémáidat letennéd,
– anya és apasebeidet, transzgenerációs mintázataidat gyógyítanád,
– keresed az igazit, vagy meglévő kapcsolatod kihívások elé állít,
– úgy érzed, női szerepeid terén megerősítésre van szükséged,
– fejlesztenéd női teremtőerődet, intuíciódat,
– női betegséggel küzdesz vagy babára vágysz,
– egy erőteljes közösségi térben szeretnél töltődni, gyógyulni,
– belső egyensúlyodat, ragyogásodat, női önértékelésedet növelnéd egy támogató, megtartó női körben.

 

MIRE SZÁMÍTHATSZ A HÉTVÉGE SORÁN?

 

– JÓGÁRA, MEDITÁCIÓRA, SZABADTÁNCRA, NŐI SZERTARTÁSOKRA, KÖZÖS ÉNEKLÉSRE, ÖNISMERETI CSOPORTMUNKÁRA, 

Női jógával, szabad tánccal, vezetett táncmeditációkkal, közös énekléssel szabadítjuk fel a bennünk élő sámánt belső látásunk fejlesztésére, önmagunk meggyógyítására és a létezés erejének megtapasztalására. 

Kilépünk a szokásos forgatókönyvből, átlépjük határainkat, hogy elmélyülhess saját tested és lelked bölcsességében. 

Transzgenerációs gyógyító szertartással, test-templomoddal való kapcsolódást segítő, érzékiségedet növelő gyakorlatokkal kapcsolódhatsz eredendő természetedhez, vezetett meditációkkal, illóolajokkal és hangfürdővel töltjük fel energiaraktáraidat, hogy átélve a közösség erejét, lelked rimusához visszatalálj. 

 

– BUDDHISTA SZERTARTÁSRA A TERMÉSZET ÖLELÉSÉBEN
A hétvége során elmerülünk a helyi természet csodáiban, s elzarándokolunk a XIV. Dalai Láma által megszentelt Buddhista Béke Sztupához, ahol közösen meditálunk, buddhista szertartáson veszünk részt, este pedig tábortűz mellett táncolunk, töltődünk. 

 

IDŐPONT

2022. október 21-23. (3 nap, péntek-vasárnap) 

 

HELYSZÍN

Sadhana Jóga és Pihenőközpont Vindornyalakon, egy tündéri zsákfaluban, a nyugalom szigete, mely kimondottan női jógaelvonulások helyszíneként jött létre a festői Zala megyében.

 

BŐVEBBEN A HELYSZÍNRŐL:
http://sadhanaholiday.com/galeria

 

ÉTKEZÉS:

Ízletes, bőséges vegetáriánus ételek, teljes értékű, friss, szezonális alapanyagokból Varga Éva Izabella jóvoltából. Igény esetén glutén és laktózmentes étkezés igényelhető. 

 

AZ ELVONULÁS ÁRA:

68.000 Ft, melyre helyedet 30.000 Ft előleg átutalásával tudod biztosítani. Korai kedvezmény, október 5-ig: 63.000 Ft. A férőhelyek száma erősen korlátozott, mivel kiscsoportos eseményről van szó, így érdemes időben lefoglalni a helyedet, ha velünk tartasz.

 

Az előleget kèrlek, erre a szàmlaszàmra utald àt ès küldj ròla egy emailt: 

Erste TOP Plus

11600006-80000006-13165479
Abari-Ibolya Emese

 

Ha a járványhelyzet miatt országos korlátozások lépnek életbe, akkor a befizetett előleget visszafizetem. Lemondás esetén a tábor előtt 2 héttel jár vissza az előleg, de az összeg bármikor átruházható másra. 

 

Részletes programot a jelentkezőknek küldök, de bármilyen felmerülő kérdésedre örömmel válaszolok előzetesen! 

 

Az esemény bárki számára nyitott, aki szeretne nőiségében, önbizalmában megerősödni, gyógyulni, kapcsolódni egy biztonságos női körben, előzetes jógás tapasztalat nem szükséges.

 

AZ ELVONULÁST TARTJA:

IBOLYAEMESE bemutatkozas

Ibolya Emese – Női kör vezető, női jógaterapeuta, jóga- és női testtudatosság oktató, dúla, masszázsterapeuta, holisztikus szemléletű női coach, képződő kineziológus

 

JELENTKEZÉS:
E-mail: info@ibolyaemese.com
Tel: +36 30 470 8812

Várlak szeretettel: Emese, aki dúlaként fogja végigkísérni újjászületésedet