Szolgáltatások

Sorsfordító jógaelvonulás
Sorsfordító női önismereti és jógaelvonulás

SORSFORDÍTÓ NŐI ÖNISMERETI ÉS JÓGAELVONULÁS – PILISCSABA, ÁLOMVÖLGY – MÁRCIUS 10-12

Női önismereti és jógaelvonulás Piliscsabán, az Álomvölgyben – Jóga, női kör, csoportélmények, meditáció, női szertartások, tánc, önismeret, a természet közelsége.

Szeretek női történeteket hallgatni. Az évek során rengeteg nő sorsával megismerkedtem, bepillantást nyertem életük hétköznapi és sorsfordító eseményeibe egyaránt.

Életünk forgatókönyvét legkésőbb hatéves korunkra megírjuk, melyben mi vagyunk a főszereplők.

A Te döntésed, hogy felnőttként tudattalanul egy előre kialakított terv szerint éled az életed, vagy Te magad alakítod, tudatosan.

Mi kell ahhoz, hogy kezünkbe vehessük sorsunk irányítását és mi magunk írjuk sorkönyvünket, ahelyett, hogy céltalanul sodródnánk az életben?

A jó hír, hogy lehetséges a játszmák, megalkuvás, megfelelési kényszer nélküli élet. Ne cipeld tovább azt, ami már nem a tiéd. Van ugyanis egy belső erő, mely képessé tesz minket arra, hogy mi magunk alakítsuk ezt a mintát, melyet úgy hívnak, hogy sors.

A Te történetedre is kíváncsi vagyok…

 A hétvége során a tavaszi energiák jegyében fogunk újjászületni. Lehetőséged lesz ránézni saját életedre egy szokatlan nézőpontból, s a női kör támogatásával meglelheted azokat az elakadásokat, melyek a valódi kiteljesedésed útjában állnak. Így képessé válhatsz a saját kezedbe venni sorsod irányítását.

MIRE SZÁMÍTHATSZ?

Megvizsgálhatod eddigi életutad főbb jellemzőit és az életedet kísérő visszatérő alapmotívumokat
– Beazonosíthatod azokat az ártó generációs mintázatokat, melyeket felmenőidtől kaptál, s segítséget kapsz abban, hogy ezeket letedd
Képes leszel rálátni egyes életterületeidre – munka, karrier; párkapcsolat, vagy annak hiánya; gyermekvállalás; emberi kapcsolatok – és megtalálni azokat a gátló mechanizmusokat, melyek a valódi kiteljesedésed útjában állnak
A bizalom, a megtartó közösség segítségedre lesz abban, hogy elengedd az önszabotázst és a korlátozó hiedelmeket
– A női kör támogatásával megerősítést kapsz abban, hogy értékes vagy, és megérdemelsz egy boldog, kiegyensúlyozott életet
– Segítek abban, hogy női szerepeid között egyensúlyra lelj és visszatalálj eredendő női természetedhez
– Ha félelmeid vannak a várandósággal, szüléssel, vagy párkapcsolat kialakításával kapcsolatban, helyrehoznád meglévő párkapcsolatodat, akkor a kapcsolódó elakadásaidat, félelmeid okait is feltárjuk
– Ez a hétvége megtanít emlékezni arra a szakrális, mély női erőre, mely segít kigyógyulni női betegségedből, segít megfoganni, ha babára vágysz és megélni a felszabadult, zabolátlan női erőd.

ESZKÖZEINK

Napi többszöri női jógával, női mesékkel, szabadtánccal, hangfürdővel, közös énekléssel, női szertartásokkal (labirintusjárás, női újjászületés szertartás), mozgásmeditációval, testtudatosság ébresztő-, és női energiagyakorlatokkal, érzelmi intelligenciát fejlesztő coaching csoportélményekkel, vezetett meditációkkal és hangfürdővel töltjük fel energiaraktáraidat, hogy felébresszük a benned élő ragyogó, zabolátlan nőt.

A női meséket el fogjuk mozogni, vagyis kitáncoljuk magunkból a kapcsolódó érzéseinket.

TÖLTŐDÉS A TERMÉSZETBEN

A hétvégét a Balogh Béla által alapított piliscsabai Álomvölgyben töltjük, ahol minden adott álmaid megvalósulásához. Ezen a szakrális helyen erőteljes energetikai hatásokra számíthatsz.

A szabadtéri jógánál, a kerti labirintus bejárásánál, a környék szakrális helyeire tett kirándulásnál, vagy az esti tábortűz mellett páratlan panorámában lesz részünk, amint a tavaszi verőfényben, vagy a csillagok fényénél a Pilis lankáiban fogunk gyönyörködni.

A program részét képezi az Álomvölgyben nemrégiben felszentelt buddhista sztúpa meglátogatása is.

IDŐPONT

2023. március 10-12. (3 nap, péntek-vasárnap)

HELYSZÍN

A piliscsabai Álomvölgy Meditációs Központ, mindössze egy karnyújtásnyira Budapesttől, egy olyan meghitt, szakrális erőtér, mely minden zarándokot befogad és megtart.

Bővebben:
http://alomvolgykozpont.hu/

AZ ELVONULÁS ÁRA

73.000 Ft, melyre helyedet 35.000 Ft előleg átutalásával tudod biztosítani. Korai kedvezmény február 15-ig: 68.000 Ft, ha párban jöttök, akkor is a kedvezményes áron jöhettek. Ha ez az összeg most gondot okoz, csak emiatt ne maradj távol. Szólj, megbeszéljük!

A férőhelyek száma erősen korlátozott, mivel kiscsoportos eseményről van szó, így érdemes időben lefoglalni a helyedet.

Az összeget ide tudod átutalni:
11600006-80000006-13165479
Abari-Ibolya Emese

Kérlek, a közlemény rovatban tüntesd fel, hogy „márciusi elvonulás” és az utalásról írj nekem egy emailt!

JELENTKEZÉS

Az eseményre az info@ibolyaemese.com email címen, vagy a 06 30 470 8812-es telefonszámon jelentkezhetsz.

Részletes programot a jelentkezőknek küldök, de bármilyen felmerülő kérdésedre örömmel válaszolok előzetesen!

Az esemény bárki számára nyitott, aki szeretne nőiségében, önbizalmában megerősödni, gyógyulni, kapcsolódni egy biztonságos női körben, előzetes jógás tapasztalat nem szükséges.

ÉTKEZÉS

A hétvége során bőséges, tápláló, szezonális, egészséges vegetáriánus ételeket fogunk fogyasztani Vargáné Csöpi jóvoltából, aki a vegetáriánus konyha mestere és hosszú évek óta táplálja az elvonulókat. A gluténmentes étkezést igénylők némi felárral számoljanak.

AZ ELVONULÁST TARTJA

Ibolya Emese – Női kör vezető, női jóga és kismama jógaoktató, jóga-, és masszázsterapeuta, szülésfelkészítő dúla, női testtudatosság oktató, holisztikus szemléletű női coach és képződő kineziológus

A Facebook eseményt itt találod: https://fb.me/e/2tV4GjAgl

 

NÉHÁNY VISSZAJELZÉS KORÁBBI ELVONULÁSAIMRÓL

„Igaz, egy hét telt el azóta, de az élmények, és a tapasztalások mélyen bennem dolgoznak még!
Tömény esszenciát kaptam, Belőletek -Tőletek: Test -lélek -szellem szinten, és az Alkotás -festés önfeledt érzését is. Megfesthettem a Saját Lótusz virágomat… Mérföldkő ez most nekem, mindent elkezdhetek újra…”

„Mindig hihetetlen számomra az az erő, amit egy női kör képvisel. Hogy egy nő tényleg képes meggyógyítani magát, egymást és a közösséget. Elmondhatatlanul hálás vagyok nektek, hogy úgy éreztétek pár hete, hogy gyógyulni szeretnétek és ezáltal erőt adtatok arra, hogy ne féljek.
Leraktam a szégyent, a bűntudatot,amit már életek óta cipelek. Boldog vagyok és ezt nektek köszönhetem. Egész életemben nem álltam ki úgy magamért, mint az elmúlt másfél napban. Kiálltam magamért, az unokahúgomért a véleményemért. Ti adtátok meg az erőt hozzá!!
Egy női kör mindenre!! képes!”

„Köszönöm, hogy biztosítottátok nekünk a teret a közös elmélyüléshez és női erőnk felfedezéséhez. Hiszem, hogy a nők együtt hegyeket tudnak mozgatni és még sok felfedeznivalónk van, ez még csak az út eleje. Köszönöm, hogy irányt mutattatok és remélem, hogy minél több nő tud hozzánk a jövőben csatlakozni és gyógyulást találni.”