Szolgáltatások

Intuitív masszázs, Abhyanga masszázs, Kismama masszázs

Az indiai ayurvéda masszázsát, az Abhyangát, a masszázsok királynőjeként emlegetik a világon.

Az ayurvéda másnéven „az élet tudománya” vagy a „hosszú élet gyakorlata” India több, mint ötezer éves hagyományos, természetes gyógyító rendszere, melyet évezredeken keresztül fejlesztettek ki természettudósok, látnokok és szent emberek.

Az Abhyanga az egész testen alkalmazott meleg olajos masszázst jelent, és az ayurvédikus gyógyítás legfontosabb kezelési eljárásaként ismert. Az indiai kultúrában a masszázs alkalmazása természetes a mindennapokban már újszülöttkortól egészen időskorig. Célja elsősorban a testi-lelki egészség megőrzése, ezen belül a testet a méregtelenítő eljárások előtt az Abhyanga segítségével lazítják, ezzel feloldva a leülepedett és megrekedt méreganyagokat a gyógynövényes olajok és az alkalmazott masszázsfogások segítségével.

Önálló kezelésként is alkalmazható a testi-lelki egyensúly fenntartására, de mindkét esetben fontos a testre ható erőknek, a dosháknak a kiegyensúlyozása azok alul,- vagy túlműködésének megakadályozására. Ehhez a terápia során testre szabott kezelés összeállítására van szükség. Az ayurvédikus masszázs többnyire nem erős, gyúró jellegű masszázs, menete inkább, húzó, dörzsölő, simító fogásokból áll és egyenesen a nyirokrendszerre hat.

Ezt a masszázstípust intuitív érintésterpiával ötvözöm, hogy minél komplexebb élményben legyen részed, felfrissülhess, kikapcsolódhass, s testi-lelki szinten újjászülethess az általam kínált masszázsélmény hatására. 

A kínai kismama masszázs „száraz masszázs”.

Nem használunk vivőanyagot, a kezelt személy kényelmes ruhát visel. Az akupresszúrás pontokon keresztül megszüntethetjük az energiablokkokat, amelyek gátolják a qi (csí = energia) áramlását. A kínai masszázs után visszaáll az egyenletes energiakeringés, és beindul a test öngyógyító mechanizmusa, a test újra harmonikusan képes működni. Az eredmény itt a fájdalom és a kellemetlen tünetek megszűnésében és testünk vitalitásának visszanyerésében mutatkozik meg. Az akupresszúra mellékhatásoktól mentes, természetes gyógymód.

A masszázs hatásai a következők:

 • Kiegyensúlyozza a testre ható erők, a doshák működését egészségünk megőrzésének és a betegségek elkerülésének érdekében
 • Megfiatalítja a testet és az elmét, öregedést késleltető hatása van
 • Növeli a testszövetek erejét, rugalmasságát
 • Megnyugtatja az idegrendszert, szellemi frissességet biztosít
 • Növeli az életerőt a testben, javítja a vérkeringést
 • Széppé, feszessé teszi a bőrt, jótékony hatással van a narancsbőr kezelésére
 • Hozzájárul a testben lévő mérgek eltávolításához, mivel azokat a kiválasztó szervekbe tereli
 • Oldja az álmatlanság panaszait, hozzájárul az egészséges alváshoz
 • Boldogsághormonok, növekedési hormonok és nemi hormonok termelődnek szervezetünkben
 • Csökkenti az izommerevséget, és a testben lévő fájdalmakat, ellazítja az izmokat
 • Javítja a vérkeringést, elősegíti az érzékszervek helyes működését
 • A bőrünkön található reflexzónák stimulálásával belső szerveink működését egyensúlyba hozza

Árak: 

60 perces: 8000 Ft

90 perces: 10 000 Ft

 

Szeretettel várlak feltöltődni, kikapcsolódni!