Szolgáltatások

Teremtő erők – évindító online est jógával és meditációval

Immár hetedik éve tartom ezt a népszerű évösszegző-évindító műhelyt, melynek idei témája
a Szarvas Anya legendájához kapcsolódik, aki kultúránk egyik ősi, archetipikus alakja.

Egy legenda nyomában

Az est során azokba az időkbe repülünk vissza, amikor a végtelen sztyeppéken az emberek még együtt vándoroltak a szarvascsordákkal, ismerték szokásaikat, a csillagok változásai alapján alkalmazkodtak életmódjukhoz. Ennek a matriarchális világnak a fókuszában a Szarvas Anya állt, ő volt a csorda vezetője, ő volt a totem szelleme, a termékenyég forrása, ami mágikus hatalommal ruházta fel.

Egy olyan aranykor volt ez, mely iránti tisztelet sokáig fennmaradt a későbbi lovasnépek között. A legenda szerint az égbolt csillagképei egy később asszonnyá változó szarvast jelenítenek meg, kinek energiáját meghívjuk erre az eseményre és általa bejárjuk saját csillagösvényünket.

A Napforduló utáni napoknak különös jelentősége van, hisz mindig a legmélyebb ponton történik meg az átfordulás. A természet, az évkör változása, az elemek utat mutatnak, s ilyenkor az élet a láthatatlan világban időzik, hogy átalakulva tavasszal újra a felszínre bukkanjon.

Lehetőség ez az időszak arra, hogy összegezzünk, rendszerezzünk, s elmerüljünk belső mélységeinkben szabadon teremtve, hisz az anyagot a szellem termékeny ereje járja át.

Mire számíthatsz?

Az esemény első felében önismereti feladatokkal, jóga,- és finomtesti gyakorlatokkal hangolódunk és nyílunk meg a teremtő erők befogadására, majd vezetett meditáció során lezárjuk ezt a nehézségekben bővelkedő elmúlt évet: összegezzük annak főbb tanulságait, eredményeit, majd megteremtjük saját, bőségben, jólétben és csodákban gazdag jövőképünket 2024-re a megvalósítás lépéseivel együtt.

Én ott leszek, hogy elkísérjelek önnön mélységeidbe, ahonnan a felszínre hozhatod valódi kincseidet.

Időpont:

2024. január 7. 18:00-20:30

Ha nem megfelelő az időpont, az esemény január végéig online visszanézhető. A programot a Zoom alkalmazásban fogom megtartani, a linket az esemény napján küldöm ki.

Tartja: Ibolya Emese jógaoktató, jógaterapeuta, relaxációs és meditációs tanár, A nő útja közösség megalapítója, holisztikus szemléletű női coach

Részvételi díj: 6000 Ft.

Bejelentkezni az info@ibolyaemese.com email címen lehetséges.

Jógás előképzettség nem szükséges.

Szeretettel várlak:

Emese

„Az ember ott kezdődik, hogy teremt valamit, ami nincs. Valakinek lenni a semmiből. Nem a legkisebb, hanem a legnagyobb ellenállást keresni. Csak azt érdemes megcsinálni, ami lehetetlen.”

Hamvas Béla