Szolgáltatások

Az ébredő női erő
Az ébredő női erő-önismereti és jógaelvonulás

Az ébredő női erő-önismereti és jógaelvonulás

VINDORNYALAK – SADHANA JÓGA ÉS PIHENŐ KÖZPONT – 2023. MÁJUS 12-14.

Ezen az elvonuláson napi többszöri női jógával, szabadtánccal, hangfürdővel, közös énekléssel, női szertartásokkal és mozgásmeditációval várlak. Emellett testtudatosság ébresztő-, és női energiagyakorlatokkal, érzelmi intelligenciát fejlesztő coaching csoportélményekkel, megosztókörökkel, vezetett meditációkkal töltjük fel energiaraktáraidat, hogy felébresszük a benned élő valódi női énedet.

Egy mély beavatásélményt élhetsz át

Egy olyan szomatikus utazásban lesz részed, mely az érzékeken át segít megérkezni a test templomodba, hogy a gyógyulás útjára léphess.

Ha letennéd az önszabotázst, a korlátozó hiedelmeket, s ehhez keresel eszközöket, akkor itt a helyed.

A bizalom, a szeretet és az önátadás olyan traumákat fog kioldani a testedből és a lelkedből, mely eddig megakadályozott az örömteli szexualitásba és a valódi, eredendő női természetedbe való megérkezésben.

Ha úgy érzed női szerepeid terén megerősítésre van szükséged, ha szexuális energáid megrekedtek, ha párkapcsolati nehézségeid vannak, ha keresed az igazit, akkor ez a Te hétvégéd.

Ez a hétvége megtanít emlékezni arra a szakrális, mély női erőre, mely segít kigyógyulni női betegségedből, segít megfoganni, ha gyermekre vágysz és megélni a felszabadult, zabolátlan női erőd.
 

 

TÉMÁINK

– A női lét átmeneti rítusai
– A női archetípusokkal való munka
– A test szentsége és felszabadításának módjai
– Kapcsolódás önmagunk teremtő erejéhez
– A szent szexuális kapcsolódás férfi és nő között
– Önmagunk szabad, örömteli énjének felfedezése
– Belső utazás az érzékek birodalmába
– Újjászületés a felébredt nőiségbe.

 

Ehhez tartom lélekdúlaként számodra a teret.

Hosszú évek elvonulásainak és csoportélményeinek tapasztalataival a hátam mögött támogatlak, kísérve újjászületésedet egy boldog, teljes és valódi életbe.
 

 

AZ ESEMÉNY IDŐPONTJA

2023. május 12-14. (3 nap, péntek-vasárnap)
 

 

A HELYSZÍN

Sadhana Jóga és Pihenőközpont Vindornyalakon, egy tündéri zsákfaluban. A nyugalom szigete, mely kimondottan női jógaelvonulások helyszíneként jött létre a festői Zala megyében. A program részeként elzarándokolunk a szomszédos Zalaszántóra, az ottani Buddhista Sztúpa szerzeteseinek szertartására és közös meditációra.
 
BŐVEBBEN A HELYSZÍNRŐL
http://sadhanaholiday.com/galeria
 

 

AZ ELVONULÁS ÁRA

73.000 Ft, melyre helyedet 30.000 Ft előleg átutalásával tudod biztosítani.
Korai kedvezmény április 10-ig: 67.000 Ft.
A férőhelyek száma erősen korlátozott, mivel kiscsoportos eseményről van szó, így érdemes időben lefoglalnod a helyedet, ha velünk tartasz.
 
Részletes programot a jelentkezőknek küldök, de bármilyen felmerülő kérdésedre örömmel válaszolok előzetesen.
Az esemény bárki számára nyitott, aki szeretne nőiségében, önbizalmában megerősödni, gyógyulni, kapcsolódni egy biztonságos női körben, előzetes jógás tapasztalat nem szükséges.
 

 

ÉTKEZÉS

A hétvége során mennyei, bőséges, tápláló, szezonális, egészséges vegetáriánus ételeket fogunk fogyasztani a szakácsnőnk által készített házikenyérrel és házisajtokkal, melyek garantáltan egy másik dimenzióba repítenek majd. A gluténmentes étkezésnek van egy néhány ezer forintos felára.
 

 

AZ ELVONULÁST TARTJA

Ibolya Emese – Női kör vezető, A nő útja közösség megálmodója, női jóga és kismama jógaoktató, jóga-, és masszázsterapeuta, dúla, női testtudatosság oktató, holisztikus szemléletű női coach
 
Várlak erre az erőteljes, transzformáló élményre:
Emese

NÉHÁNY VISSZAJELZÉS KORÁBBI ELVONULÁSAIMRÓL

„Igaz, egy hét telt el azóta, de az élmények, és a tapasztalások mélyen bennem dolgoznak még!
Tömény esszenciát kaptam, Belőletek -Tőletek: Test -lélek -szellem szinten, és az Alkotás -festés önfeledt érzését is. Megfesthettem a Saját Lótusz virágomat… Mérföldkő ez most nekem, mindent elkezdhetek újra…”

Ági

„Mindig hihetetlen számomra az az erő, amit egy női kör képvisel. Hogy egy nő tényleg képes meggyógyítani magát, egymást és a közösséget. Elmondhatatlanul hálás vagyok nektek, hogy úgy éreztétek pár hete, hogy gyógyulni szeretnétek és ezáltal erőt adtatok arra, hogy ne féljek.
Leraktam a szégyent, a bűntudatot,amit már életek óta cipelek. Boldog vagyok és ezt nektek köszönhetem. Egész életemben nem álltam ki úgy magamért, mint az elmúlt másfél napban. Kiálltam magamért, az unokahúgomért a véleményemért. Ti adtátok meg az erőt hozzá!!
Egy női kör mindenre!! képes!”

Ameli

„Köszönöm, hogy biztosítottátok nekünk a teret a közös elmélyüléshez és női erőnk felfedezéséhez. Hiszem, hogy a nők együtt hegyeket tudnak mozgatni és még sok felfedeznivalónk van, ez még csak az út eleje. Köszönöm, hogy irányt mutattatok és remélem, hogy minél több nő tud hozzánk a jövőben csatlakozni és gyógyulást találni.”

Edina