Szolgáltatások

Az ébredő női erő elvonulás – jóga, önismeret, egységélmény

udvar

Keresed a módját, hogy kiléphess a megszokott keretekből és újjászüless egy természetközeli helyen, ahonnan megerősödve, megpihenve és új távlatokkal gazdagodva térhetsz haza?

Akkor jó helyen jársz!

Tavaszi elvonulásom témája az újjászületés, a női erőnk és képességünk a kapcsolódásra és a megújulásra. Ezen belül a Bizalom, Biztonság, Belső erő fogalmával fogunk mélyebben dolgozni.

Miért van az, hogy a mai világban egyre inkább elidegenedünk nem csak másoktól, de mintha a saját magunkkal való kapcsolódás is egyre nehezebben menne?

Társas lények vagyunk, akkor érezzük igazán jól magunkat, ha kapcsolódhatunk, de a valódi kapcsolódásra őszinte figyelemre, időre, álarcok nélküli szembenézésre, valódi szándékra van szükség. Női szerepeink is összekuszálódtak, s egyre nehezebben találjuk nőként is a tengelyt, a férfi-női kapcsolódás lényegét és örömteli egyensúlyát.

Hogy vagyok én, mint nő a világban?

Hogyan érzem magam a saját testemben?

Mire van aktuálisan szükségem?

Hol tartom az erőmet, a biztonságomat?

Meg tudom-e magam nyitni az újnak?

Van-e bizalmam mások felé?

tajkep5

Vágy egy jobb életre

Gyermekkorunkból számos mintát, hiedelmet hordozunk, melyek alapjaiban határozzák meg az életünket és belső működésünket. Sokszor úgy érezheted, hogy egy negatív spirálban mozogsz és ahelyett, hogy Te irányítanád az életed, valamilyen külső tényező szerint sodródsz, egyre ugyanazokat a köröket futod a párkapcsolatodban, a munkahelyeden, s emberi kapcsolódásaidban.

Jó hír, hogy ez a negatív mintha átírható, de mivel önmagától nem történik meg a változás, belső énrészeiddel való kapcsolódással, tudatos önismereti munkával, traumáid gyógyításával, hitrendszereid megváltoztatásával leszel képes a változtatásra, s legbensőbb éneddel való kapcsolódásra.

Neked ajánlom ezt az elvonulást, ha

 • keresed az egyensúlyt egy új élethelyzetben,
 • női szerepeidben elbizonytalanodtál,
 • nehezen kezeled a kudarcélményeket,
 • nehéz elfogadod a kritikát, érzelmi kilengésektől szenvedsz,
 • túlzottan vágysz a külső megerősítésre, de ehelyett a saját önértékelésedet építenéd,
 • gyógyítanád anyasebedet, hogy ha kell, önmagad szerető édesanyjává tudj válni,
 • a benned élő gyermekkel kapcsolódnál, s biztosítanád feltétel nélküli szeretetedről,
 • transzgenerációs mintáidat átírnád, hogy az életminőségeden javíts,
 • párkapcsolatodat új alapokra helyeznéd, vagy még keresed az igazit,
 • babára vágysz, de eddig nem sikerült megfogannod, s ennek keresed az okát,
 • ránéznél az életedre egy új nézőpontból, hogy új alapokra helyezhesd azt.

Ha ebből valamelyik, vagy akár több is igaz rád, akkor jó hírem van, mert ezt a programot Neked találtam ki!

csoportjoga 1

Mire számíthatsz a hétvége során?

A három nap alatt olyan speciális programokban lesz részed, melyek egymásra épülnek, egymást egészítik ki, s a fenti célok megvalósulását szolgálják.

Önismereti foglalkozásokra

Csoportmunka, belső gyermekeddel való munka, transzgenerációs folyamatok és érzelmi intelligencia fejlesztő gyakorlatok keretében egy belső utazásra hívlak, hogy képes legyél letenni az önszabotázst, megerősítelek önbizalmadban és segítünk meghatározni céljaidat és az azokhoz vezető utat. Megerősítést kapsz abban is, hogy elfogadd és megszeresd magad olyannak, amilyen vagy, hogy újra önmagad középpontjába állhass, s kapcsolódhass saját Forrásod energiájához.

Jógára, meditációra, szabadtáncra

Öngyógyító technikákkal segítek a gyógyulás útjára lépni és napi kétszeri jógával, táncmeditációval,  belső erőállatodhoz való kapcsolódással, női szertartásokkal, légzőgyakorlatokkal, aromaterápiával, hangfürdővel és speciális tisztítótechnikákkal töltjük fel energiaraktáraidat és ébresszük fel belső ragyogásodat.

A természetben való töltődésre

A hétvége során erdőterápia keretében kapcsolódunk a természethez, elzarándokolunk a XIV. Dalai Láma által megszentelt Buddhista Béke Sztupához, ahol közösen meditálunk, és esténként tábortűz mellett, szabadtéri szaunában pihenünk, töltődünk.

sztupa2

sztupa

Mit kapsz ettől a hétvégétől?

Testi-lelki újjászületést, pihenést, töltődést, sok-sok nevetést, önértékelésed, ősbizalmad, női önbizalmad és erőd megsokszorozódik, megnő a belső energiaszinted, számos felismeréssel gazdagodsz önmagaddal kapcsolatban, magabiztosabban kezeled a hétköznapok kihívásait, sokkal könnyebben megtalálod majd a kapcsolódást a belső tengelyeddel és az általános életminőséged javulni fog.

Időpont

2024. április 26-28. (3 nap, péntek-vasárnap)

szekek

Az elvonulás helyszíne

Sadhana Jóga és Pihenőközpont, a nyugalom szigete, mely kimondottan női jógaelvonulások helyszíneként jött létre a festői Zala megyében egy tündéri falucskában, Vindornyalakon a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Közelében. http://sadhanaholiday.com/

A házban az elvonulás idejére csak mi leszünk, ahol ízlésesen berendezett, kényelmes szobákban leszünk elszállásolva.

Étkezés

A hétvége során bőséges, tápláló, szezonális, egészséges vegetáriánus ételeket, többek között saját készítésű házi sajtokat és kenyeret fogunk fogyasztani, melyekkel Varga Éva Izabella, vegetáriánus szakács fog elvarázsolni minket. A gluténmentes étkezésnek van egy minimális felára.

kaja2kaja

A hétvége ára

78.000 Ft, mely tartalmazza a szállást, a programokat és az étkezést. A hétvégére a helyedet 35.000 Ft előleg átutalásával tudod biztosítani. Lemondás esetén ennek összegét március 1-ig tudom visszautalni, de a későbbiekben szabadon átruházható másra. Korai kedvezményes jelentkezés február 20-ig: 74.000 Ft.

A férőhelyek száma erősen korlátozott, mivel kiscsoportos eseményről van szó, így érdemes időben lefoglalnod a helyedet.

Az elvonulást tartja

Ibolya Emese – Női kör vezető, női jóga és kismama jógaoktató, jóga-, és masszázsterapeuta, szülésfelkészítő dúla, női testtudatosság oktató, holisztikus szemléletű női coach, a Nő útja közösség megálmodója

JELENTKEZÉS: az info@ibolyaemese.com email címen, vagy a 06 30 470 8812-es telefonszámon.

Részletes programot a jelentkezőknek küldök, de bármilyen felmerülő kérdésedre örömmel válaszolok előzetesen!

Várlak újjászületni, megpihenni, mély megélésekre, őszinte kapcsolódásra másokkal és önmagaddal az ébredő tavaszi természet lágy ölén a festői zalai tájban:

Emese – a Te lélekdúlád