Szolgáltatások

A csend hangjai
A csend hangjai – női önismereti és jógaelvonulás

A csend hangjai – női önismereti és jógaelvonulás

Vindornyalak, november 24-25-26

Őszi, egyben idei utolsó elvonulásom témája az önmagaddal való valódi egyesülés, a szív sebeinek gyógyítása, a valódi szabadság megélése és teremtő női erőd felébresztése.

Amikor túl sok a zaj a odakint, jól esik csendben maradni, lelassulva megérezni a mindenséget és meghallani az örökkévalóság szavát. Ahogy fogy a kinti fény, úgy szivárog be a csend bőrünk alá, hogy oldja a szorongást és gyógyírt nyújtson a megfáradt léleknek.

Aztán a csendből kibontakozik egy hang, egy dallam, mely csak a tiéd. Segítek abban, hogy rátalálj a belső hangra és közös énekléssel, erőt behívó gyakorlatokkal megtapasztalhatod a saját hangod erejét.

Talán már érzed egy ideje, hogy túl szűkösek a keretek és szabadulásra vágysz. Most itt a lehetőség, hogy átformáld az életed! Tapasztalaim szerint rövid időn belül radikális változás várható a közös hétvégéink résztvevőinek életében, ha mernek szembenézni félelmeikkel és kilépni korlátaik mögül. Én ebben foglak segíteni!

Eszközeink

Sokat fogunk jógázni, meditálni, szabad tánccal kioldjuk a testünkben tárolt fájdalmakat, traumákat, felszabadítsuk testünket és lelkünket a ránk húzott sémák alól. Spirálszertartással és a női archetípusokkal való munkával merülünk, mélyülünk a belső tudattalanba, s önnön kincseinket összegyűjtve bukkanunk újra a felszínre.

Csend-benn

Egy olyan szomatikus utazásban lesz részed, mely az érzékeken át segít megérkezni a test templomodba, a valódi szeretet birodalmába, hogy a gyógyulás útjára léphess. A csoport ereje által átélheted a valódi életöröm, az élet-szerelem érzését, s a korlátaid elengedésével elmerülhetsz az önátadás, a feltétel nélküli bizalom birodalmában, mint csepp az óceánban.
Ha letennéd az önszabotázst, a korlátozó hiedelmeket, s ehhez keresel eszközöket, akkor is itt a helyed.
A bizalom, a szeretet és az önátadás olyan traumákat fog kioldani a testedből és a lelkedből, mely eddig megakadályozott az élet örömeinek valódi megélésében és a valódi, eredendő női természetedbe való megérkezésben.
Ez a hétvége megtanít emlékezni arra a szakrális, mély női erőre, mely segít kigyógyulni női betegségedből, segít megfoganni, ha babára vágysz és megélni a felszabadult női erőd.

Közösségi élmények

Szívnyitó, érzelmi intelligenciát fejlesztő csoportélményekkel, spirálszertartással, belső gyermekkel való kapcsolódással, a saját hangod erejének felszabadító megtapasztalásával és megannyi meglepetéssel várlak, hogy visszahívhasd elveszett lélekrészeidet, s újra életed középpontjába állhass.

Zarándoklat egy buddhista sztúpához

A hétvége során kapcsolódunk a természethez, elzarándokolunk a XIV. Dalai Láma által megszentelt Buddhista Béke Sztupához, ahol közösen meditálunk, buddhista szertartáson veszünk részt, esténként pedig tábortűz mellett töltődünk, emellett a Hévizi tóban pihenhetsz.

Időpont

2023. november 24-26. (3 nap, péntek-vasárnap)

Helyszín

Sadhana Jóga és Pihenőközpont Vindornyalakon, egy tündéri zsákfaluban, a nyugalom szigete, mely kimondottan női jógaelvonulások helyszíneként jött létre a festői Zala megyében

Bővebben a helyszínről:

http://sadhanaholiday.com/galeria

Az elvonulás ára:

74.000 Ft, melyre helyedet 35.000 Ft előleg átutalásával tudod biztosítani. Korai kedvezmény, október 20-ig: 69.000 Ft. Mivel kiscsoportos eseményről van szó, érdemes időben biztosítani a helyedet.

A férőhelyek száma erősen korlátozott, mivel kiscsoportos eseményről van szó, így érdemes időben lefoglalni a helyedet.

jelentkezés:

az info@ibolyaemese.com email címen, vagy a 06 30 470 8812-es telefonszámon.

Részletes programot a jelentkezőknek küldök, de bármilyen felmerülő kérdésedre örömmel válaszolok előzetesen!

Az esemény bárki számára nyitott, aki szeretne nőiségében, önbizalmában megerősödni, megélni a feltétlen életörömöt, gyógyulni, kapcsolódni egy biztonságos női körben, előzetes jógás tapasztalat nem szükséges.

 Étkezés:

A hétvége során bőséges, tápláló, szezonális, egészséges vegetáriánus ételeket fogunk fogyasztani, melyekkel Varga Éva Izabella fog elvarázsolni minket. A gluténmentes étkezésnek van egy néhány ezer forintos felára.

 Az elvonulást tartja:

Ibolya Emese – Női kör vezető, női jóga és kismama jógaoktató, jóga-, és masszázsterapeuta, szülésfelkészítő dúla, női testtudatosság oktató, holisztikus szemléletű női coach, a Nő útja közösség megálmodója

Néhány visszajelzés korábbi elvonulásaimról:

 „Most nehéz visszacsöppeni ez után a csoda hétvége után a szürke hétköznapokba, de azt vettem észre magamon, hogy munka közben is folyamatosan mosolygok.”

„Igaz, egy hét telt el azóta, de az élmények, és a tapasztalások mélyen bennem dolgoznak még!
Tömény esszenciát kaptam, Belőletek -Tőletek: Test -lélek -szellem szinten, és az Alkotás -festés önfeledt érzését is.”

„Valódi újjászületésben volt részem, életem egyik legmélyebb és legemlékezetesebb megtapasztalása. Köszönöm!”

„Mindig hihetetlen számomra az az erő, amit egy női kör képvisel. Hogy egy nő tényleg képes meggyógyítani magát, egymást és a közösséget. Elmondhatatlanul hálás vagyok nektek, hogy úgy éreztétek pár hete, hogy gyógyulni szeretnétek és ezáltal erőt adtatok arra, hogy ne féljek.

Leraktam a szégyent, a bűntudatot,amit már életek óta cipelek. Boldog vagyok és ezt nektek köszönhetem. Egész életemben nem álltam ki úgy magamért, mint az elmúlt másfél napban. Kiálltam magamért, az unokahúgomért a véleményemért. Ti adtátok meg az erőt hozzá!! Egy női kör mindenre képes!”

„Annyira intenzív volt, hogy sok mindennek le kell még ülepednie. Nagyon örülök, hogy elmentem és megismertelek titeket, régóta terveztem nyitni spirituális női körök felé, mert úgy gondoltam, hogy új, más minőségű női ismeretségekre és tudásra is szükségem van. Köszönöm, hogy biztosítottátok nekünk a teret a közös elmélyüléshez és női erőnk felfedezéséhez. Hiszem, hogy a nők együtt hegyeket tudnak mozgatni és még sok felfedeznivalónk van, ez még csak az út eleje. Köszönöm, hogy irányt mutattatok és remélem, hogy minél több nő tud hozzánk a jövőben csatlakozni és gyógyulást találni.”

„Bár a legszebb a magyar nyelv, de nincs szó amivel elmondhatnám mennyire felemelő, hogy megismerhettelek Benneteket! Kedves Emese! Mintha nem is az én testem lenne, valami nem stimmel mert a hátam olyan mint 20 évesen volt. Imádom!”